GOLF FYSIOTERAPI

Dit slag til bedre resultater

En fantastisk måde at skabe fart i køllen, undgå skader, samt kunne spille bedre og længere

Begrænset Tilbud - 2 Nye Foredrag!

1: Hvordan slår du længere?

Lær mere om hvad du skal gøre fysisk for at skabe mere power og hvordan du bedre omsætter din træning til fart i svinget!

Tilmeld dig her!

Praktisk info

Foredraget holdes den 07. Nov. 19:00

hos Fit&Sund Brønshøj, Kobbelvænget 74, 2700 Brønshøj.

Parkering på Lidl lige overfor. Hvis du går ind i træningscentret, kan du indtaste nr plade og tlf.nr og få to timers gratis parkering.

Foredrag koster 30 kr, som går udelukkende til vores junior afdeling.

Vi glæder os meget til at se jer!

2: Hvilke øvelser skal være med i DIT golfprogram?

Bliv klogere på hvilke øvelser der ALTID burde være med, samt hvordan du finder ud af hvilke øvelser der er specifikke for dig! Et meget praktisk foredrag hvor vi primært er i centret.

Tilmeld dig her!

Praktisk info

Foredraget holdes den 09. Nov. 19:00

hos Fit&Sund Brønshøj, Kobbelvænget 74, 2700 Brønshøj.

Parkering på Lidl lige overfor. Hvis du går ind i træningscentret, kan du indtaste nr plade og tlf.nr og få to timers gratis parkering.

Foredrag koster 30 kr, som går udelukkende til vores junior afdeling.

Vi glæder os meget til at se jer!

Golf-Fysioterapi

BLIV EN DEL AF DANMARKS FEDESTE GOLF-FÆLLESSKAB

Der er reelt tre måder at få mere fart i køllen og kunne slå mere lige.

Den fysiske del (golf fysioterapi/fitness)

Den tekniske del (golftræning), og

Golf-fitting (tilpasset udstyr)

De fleste spillere investerer deres tid og penge på golftræning/spil og lækkert udstyr. Det er derimod sjældent på fitting og golf-fitness/fysioterapi, hvilket er ærgerligt, da pengene er langt bedre investeret, hvis du også får det fysiske på plads, samt at få udstyret tilpasset til lige præcis dig.

TILBUD,: Vælg blot standard fitnessmedlemskab til 149 kr. og så tilknytter vi dig automatisk golfmedlemskab. Det gælder fra dag du køber det og 2 måneder frem. Tilbuddet slutter 28 feb.

Hvorfor?

En screening viser din krops kunnen i golfsvinget, og den viden gør dine golflektioner mere effektive. Kombiner med et skræddersyet træningsprogram og få de bedste resultater! MERE længde, FÆRRE smerter og mere GLÆDE ved golfspillet. Don’t guess, test.

Hvordan?

Et forløb består af en screening, hvor mobilitet, stabilitet, balance og power testes. Alt sammen i en golfmæssig sammenhæng. Herfra skræddersyes et træningsprogram til lige netop dit behov, med fokus på relevante områder og svingfejl. Det sikres i de næste træninger, at du har styr på, hvordan du udfører øvelserne, træningsmængde m.m. God træning, vejen til bedre fysisk kunnen og færre smerter i golfsvinget begynder her.

De fire vigtige områder

I den fysiske del af spillet er der fire vigtige områder: Stabilitet, Mobilitet Balance og Power. De benyttes på følgende måde i et golfsving

Stabilitet

Stabiliteten skal sørge for, at den energi, vi får fra jorden/benene, ikke går til spilde, samt sørge for at vi ikke svajer i hverken tilbagesving eller nedsving. Dvs. at vi har en stabil base og dermed også undgår skader.

Mobilitet

I et golfsving opbygges der opspænding i tilbagesving (mobilitet), hvorefter den opspænding skal udnyttes i nedsvinget. Det sker bl.a. ved, at der opbygges kraft fra benene (styrke) op igennem core-muskulaturen (stabiliteten). Denne energi ledes så videre ud i overkrop, arme, hænder og i sidste ende køllehovedet. Dvs. at mobiliteten skal give noget længde i form af opspænding, samt sørge for at vi kan holde nogle gode positioner i golfsvinget, hvor energien bedst benyttes.

Balance

Balancen hænger lidt sammen med stabiliteten og skaber igen en mere stabil base, og en god balance vil medføre færre svingfejl og dermed færre skader, samt at energien bliver brugt optimalt.

Power

Det er styrken fra ben, overkrop og arme, der skal skabe kraften, som i sidste ende rammer bolden.

Lær os bedre at kende!

Kontakt os!

Hvordan kan vi hjælpe dig?

For at sikre os den bedste service og forståelse kontakt os til et uforpligtende møde nu!


Copyright © 2023 Fitogsundgolf
Made with ❤️ by Raisa.dev