læs mere om

De 4 vigtige områder her

Golf-Fysioterapi

En fantastisk måde at skabe fart i køllen, undgå skader, samt kunne spille bedre og længere.

Der er reelt tre måder at få mere fart i køllen og kunne slå mere lige:

  1. Den fysiske del (golf fysioterapi/fitness)
  2. Den tekniske del (golftræning), og
  3. Golf-fitting (tilpasset udstyr)

De fleste spillere investerer deres tid og penge på golftræning/spil og lækkert udstyr. Det er derimod sjældent på fitting og golf-fitness/fysioterapi, hvilket er ærgerligt, da pengene er langt bedre investeret, hvis du også får det fysiske på plads, samt at få udstyret tilpasset til lige præcis dig.

 

Hvorfor?

En screening viser din krops kunnen i golfsvinget, og den viden gør dine golflektioner mere effektive.

Mange forsøger at få deres krop til at udføre noget den ikke kan i golfsvinget! En Screening kan afsløre hvad den reelt kan, så du både kan ”forme” svinget efter dens kunnen, men også træne dig bedre specifikt hvor du har behov for dette!

Derfor kombines en screening med et skræddersyet træningsprogram og få de bedste resultater! MERE Længde, FÆRRE smerter og mere GLÆDE ved golfspillet.

Hvis du gerne vil have programmet skal være effektivt for præcis dig og tage kortere tid, så er screeningen vejen frem, da vi så ikke gætter på hvad der er godt for dig, men har testet det.

Don’t guess, test!

 

Hvordan?

Et forløb består af en screening, hvor mobilitet-, stabilitet-, balance- og power testes. Alt sammen i en golfmæssig sammenhæng. Herfra skræddersyes et træningsprogram til lige netop dit behov, med fokus på relevante områder og svingfejl. Det sikres i de næste træninger, at du har styr på, hvordan du udfører øvelserne, træningsmængde m.m.

God træning, vejen til bedre fysisk kunnen og færre smerter i golfsvinget begynder her.