Lær os bedre at kende!

Jakob Kofod

Fysioterapeut | HCP ca. +3 | Mid-Age landsholdsspiller

Tobias Nørhede

Fysioterapeut | HCP ca. 10 | Golf siden 2020

Jeg er selv golfspiller og har spillet golf siden jeg var 5 år. Jeg blev uddannet fysioterapeut i januar 2011 og kommer oprindeligt fra Bornholm. Jeg har taget golfuddannelsen fra TPI (Titleist Performance Institute), både level 1 og level 2 i Fitness, Medical, golf og junior delen, som er de førende inden for golfen og stammer fra USA. De arbejder ud fra det princip, at golfsvinget og golfspillerens fysiske kunnen hænger sammen. Hvilket vil sige, at hvis du ændrer din mobilitet, stabilitet, power og balance, så det bedre kunne muliggøre, at du kan udføre dit golfsving. Hvis det fysiske ikke er til at ændre, så kan du arbejde dit golfsving rundt om dine begrænsninger, hvorfor informationen fra screeningen er så vigtig.

Derfor tester jeg først folks mobilitet, stabilitet, styrke og balance – hvorefter et træningsprogram laves og træningen udføres, så den er tilpasser det, som DU lige præcis har brug for.

Træner med hr. og fru Danmark til spillere som Søren Kjeldsen, John Axelsen, Nicolai Kristensen, Bertil Lykkeberg, Jens Kristian Thysted og mange flere.

Tobias Nørhede

Fysioterapeut | HCP ca. 10 | Golf siden 2020

Jeg er selv golfspiller, og har spillet golf siden 2020, og er meget passioneret!

Jeg blev uddannet fysioterapeut i januar 2021 og kommer oprindeligt fra Jylland. Herudover er jeg uddannet personlig træner og kombinationen mellem Fysioterapi og Personlig træning er meget stærk.

Jeg har også taget TPI level 1 delen, og er i mesterlære hos Jakob Kofod for at blive så god som muligt indenfor golf fysioterapien.

Jeg elsker at flytte folk fra at “have ondt” til at kunne svinge uden smerter, eller at have svært ved at kunne flytte bolden til at være langtslående!

Jeg elsker at træne golfspillere der er passionerede, ligegyldigt niveau, men har også trænet mange gode golfspillere, såsom Nicole Broch Larsen, Morten Toft, flere landsholdspillere mm.

Ønsker du at booke tid hos én af os?